BSL-links

Navigatie

Over de website Motiverende gespreksvoering

Op deze website vind je het aanvullende materiaal bij het boek Motiverende gespreksvoering voor sociaalagogisch werk.

Onder het menu-item video’s staan 13 filmfragmenten waarin de in het boek besproken gesprekstechnieken worden gedemonstreerd. Bij video’s 1 tot en met 4 zijn oefeningen gemaakt. Het verdient aanbeveling deze oefeningen voorafgaand aan het bekijken van de video’s te maken.  Bij hoofdstuk 5, 6, 7 en 10 van het boek zijn toetsen gemaakt. Deze vind je onder het menu-item toetsen. Het menu-item extra’s bevat divers materiaal ter verdieping.

Video’s 1 tot en met 4 zijn geproduceerd in opdracht van Bohn Stafleu van Loghum in samenwerking met XChange |Sinksens, RegieZaken.nl en Dubbel E Acteerservice.

© 2012 Bohn Stafleu van Loghum.
Concept en scenario: Frank Goijarts, Michaela van der Veen.
Regie en productie: Aart van Asperen, Regiezaken.
Acteurs: Tessel Beek, Carlijn Borsboom, Sinan Cihangir, Hein Dop, Miranda Dros, Lotte Proot, Jeroen Wijnhorst.
Met dank aan: Dubbel E Acteerservice, Willemijn Kuijper en Iris van Hulzen (Kwadraad), en Frans Vlek (NSPOH).

Video’s 5 A en B zijn tot stand gekomen in opdracht van het Bureau Jeugdzorg Utrecht en geproduceerd door Sinksens. Deze video’s zijn met toestemming overgenomen voor plaatsing op deze website.

Video’s 6 A tot en met C zijn tot stand gekomen in opdracht van het revalidatiecentrum van het UMCG en geproduceerd door XChange| Sinksens. Deze video’s zijn met toestemming overgenomen voor plaatsing op deze website.

Onderdeel van